Taloinfo.coms styrelse har utsett Otto Laurila till ny VD

Taloinfo.com får en betydelsefull förstärkning, när Otto Laurila blir VD och delägare våren 2018.

Laurila kommer till Taloinfo.com från Visma-koncernen. Där har han i 12 år arbetat hos Movenium AB, som utvecklar molnlösningar för byggbranschen. De senaste 4 åren fungerade han framgångsrikt som VD.

Visma-koncernen köpte Movenium AB:s affärsverksamhet i slutet av 2016 och företaget fusionerades som en del av Visma i början av år 2018.

”Taloinfo.com ger betydande mervärde till sina kunder, som är mycket nöjda med tjänsten. Vi kommer att satsa stort för att växa verksamheten i Sverige”, säger Laurila, som kommer från Dalarna och har tidigare tagit Movenium AB:s verksamhet till den svenska marknaden.

Mikko Malmi, som från början av år 2017 varit VD för Taloinfo, fortsätter i företaget som försäljningschef och medlem i styrelsen. ”Otto tillför vårt team erfarenhet inom utveckling och distribution av kundorienterade molntjänster på den nordiska marknaden. Laurilas omfattande kontakter inom byggbranschen i Finland och Sverige är till stor nytta för en lönsam utveckling av Taloinfos affärsverksamhet. Otto Laurila tillför Taloinfo en ny sorts ledarskap och ett gediget kunnande från molnbaserade lösningar. Jag är övertygad om att Laurila är den bästa möjliga personen för nästa steget i Taloinfos utveckling.” säger Mikko Malmi.