Proplatt effektiviserar stambyten

Proplatt Stockholm AB är ett modert byggbolag med fokus på kvalitet, trygghet och långsiktighet.

Proplatt Stockholm AB ville hantera hela stambytet effektivt med de boende i fokus, då det faller sig naturligt att utföra förbättringsåtgärder i bostäderna. Ändringsarbeten leder ofta till en bättre kundupplevelse och ökar bostadens värde.

Konkurrensfördelar med moderna digitala tjänster

Proplatt Stockholm AB valde att effektivisera stambyten med hjälp av tjänsten Taloinfo.com.

Nu när kan vi kommunicera effektivare och erbjuda möjlighet att enkelt beställa ändringsarbeten blir upplevelsen av renoveringen positiv  säger Richard Karlsson, Arbetsledare på Proplatt.

Kunden i fokus

Med hjälp av portalen Taloinfo.com kommunicerar vi effektivt med alla parter. Taloinfos tillvalsbutik underlättar köp och minskar antalet onödiga offertförfrågningar för såväl entreprenören som boende. Taloinfo skapar en beställningsbekräftelse och ett lägenhetskort som signeras med BankID. Denna enkla digitala process innebär en trygghet för våra kunder som automatiskt kan se alla överenskommelser samt bekräfta alla ändringar. Bekräftelserna används även som underlag för att skapa beställnings- och distributionslistor vilket gör det lätt och snabbt att beställa varor till lägenheterna.

Taloinfo minskar antalet onödiga samtal och e-postmeddelanden och sparar oss väldigt mycket tid.

Joakim Hofstedt – VD Proplatt Stockholm AB